fairsquared skin care oil Argan 150mlFAIRandering
Onlangs hebben wij niet alleen onze winkel vernieuwd, maar we hebben ook ons assortiment veranderd. Zo vindt u bij ons nu ook verzorgingsproducten. En natuurlijk niet zomaar verzorgingsproducten, maar producten met iets extra’s.

FAIRtrade.
Eén van de eerste verzorgingsproducten met het Fairtrade keurmerk zijn de producten van Fair Squared. In Wereldwinkel ’s-Gravenzande vindt u vanaf nu onder andere Fairtrade Bodylotion en Fairtrade Showergel. De combinatie van olijfolie, kokosnootolie en groene thee in de producten hebben een kalmerende en genezende uitwerking op de huid. Ideaal als cadeautip voor de komende feestdagen, maar natuurlijk ook om zelf eens te proberen.

FAIR Squared.
Fair Squared gebruikt in al haar producten eerlijke olijfolie uit Palestina. De olijven worden geoogst op traditionele wijze – met de hand. Na de oogst worden ze direct verwerkt zodat de olie geperst kan worden. Daarnaast wordt er kokosnootolie en groene thee uit India in de producten verwerkt. Een gegarandeerd minimumloon en de Fairtrade premie zorgen ervoor dat de boeren vooruitgaan in hun leefomstandigheden. Ook kunnen ze investeren in onderwijs, milieu, gezondheids- en sociale zorg en nieuwe ideeën voor hun bedrijf ontwikkelen. Fair Squared betekent gewoonweg dat er een meerprijs is betaald voor de ingrediënten die komen van de armste streken van de wereld. Vanaf nu verkrijgbaar in Wereldwinkel ’s-Gravenzande.